Aftensejlads søndag den 4. september

En aftentur rundt i Københavns kanaler i skæret fra byens lys er en utrolig, smuk og stemningsfuld oplevelse. Vi gentager succesen søndag den 4. september, hvor vi efter lukketid sejler ud på en hyggelig aftentur. Aftensejlads er eksklusivt for GoBoat Plus medlemmer. Som medlem kan du invitere op til 7 gæster med ombord, som ikke selv behøver at være medlemmer.

Vi sætter lys på bådenes front og lanterner på bordene, så hyggen er i højsæde. Sikkerheden er som altid i top. Det en god idé at tage overtøj med – vi udlåner tæpper til dem, der har brug for dette. Pak en kurv med lidt til ganen og den søde tand – ellers kan dette tilkøbes ved check-in i GoDelien.

Alle vil til dette arrangement sejle samme rute og følges ad på række gennem havnen i et smukt lysende optog. Vi samles på Islands Brygge 10 kl. 19.30 til check-in og sejler ud i samlet flok kl. 19.45. Vi er retur igen senest 21:15.

VILKÅR FOR TILMELDING
Det er muligt at booke én båd per medlem. Prisen er fastsat til 349 kr. for 1-1,5 times sejlads. Det inkluderer medlemsrabatten, der allerede er fratrukket.

Udfyld formularen for tilmeldelse senest den 31. august. Husk, at du skal være medlem for at kunne udfylde formularen. Du modtager bekræftelse hurtigst muligt efter tilmelding. Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet. Så snart bådene er udsolgt, vil det ikke længere være muligt at tilmelde dig via formularen. Vær opmærksom på, at arrangementet kun fuldføres ved minimum 5 tilmeldte både.

TILMELDING
Tilmelding foregår via denne formular: