Vær din egen kaptajn PÅ Gudenåen

Fredag d. 19 og lørdag d. 20. august. Sejlture på én time.

 

Ohøj Randers Festuge!

Under festugen kan du sejle på Gudenåen med venner og familie i GoBoats picnicbåde. Der er plads til 8 personer i hver båd. Du styrer selv båden, og det kræver ikke sejlerbevis. Når du ankommer, vil du blive instrueret i hvordan du sejler. Vi sørger for, at du får en hyggelig og sikker oplevelse på vandet. Du stævner ud ved siden af Street Food-området, og efter en hyggelig sejltur, vender du retur til samme sted igen.

Herunder kan du læse om, hvad du kan lave på vandet, hvad du kan se og vigtige informationer om sikkerhed. Vi anbefaler, at du booker din båd online. Vi har fire både og lejer ud efter først til mølle-princippet.


Book nu

OPLEV GUDENÅEN MED GOBOAT

1 mio. mennesker har allerede sejlet med GoBoat

Hos GoBoat åbner vi vandet for alle. Roen og hyggen på vandet giver dig, din familie og venner mulighed for at se Randers på en ny måde i de dansk-designede både. Sikkerheden er i højsædet og alle kan styre båden – det kræver ikke sejlerbevis, man skal blot være fyldt 18 år. GoBoat er en dansk virksomhed startet i 2014.

Idé til anderledes date

Du booker online ved at vælge dag og tidspunkt. Herefter betaler du. Du får tilsendt en mail med alle detaljer, gode råd og sikkerhed. 

Du kan prøve lykken ved at komme forbi uden booking. Hvis vi har ledige både, kan du sejle ud. Men vi anbefaler at booke online.

15 min. før din sejlads starter, møder du op hos GoBoat Randers’ popup-adresse: Havnegade 8 – ved Street Food. Der er plads til 8 personer i hver båd. Hunde er velkomne.

Her bliver du og resten af besætningen instrueret i brug af båden og får inspiration til, hvor I kan sejle hen.

 

I hygger jer på Gudenåen. I er velkomne til at medbringe egen mad og drikke, der kan nydes på bådens picnicbord. 

I må max indtage 2 genstande per person af sikkerhedsmæssige årsager.

Det er vigtigt, at I er tilbage til aftalt tid, så de næste kan komme af sted. Ved for sen tilbagevenden er vi nødsaget til at pålægge et gebyr. 

Når I kommer tilbage, står vi klar til at tage imod jer. Husk at tage skrald med fra båden. 


Tjek ledige både i Festugen

Adfærd og sikkerhed på vandet

Røde områder er forbudte

Selvom vi godt ved, at man får lyst til at udforske hele vandet, når man først er stukket til søs i en GoBoat – så skal man være opmærksom på, at der er områder, hvor man ikke må sejle. Det kan både skyldes lavvande og begrænsede sejlområder. Områderne er markeret med rødt på kortet i båden.

Hvem skal du ringe til i nød?

Hvis I ender i den uheldige situation, at der sker noget med båden, der gør, at I ikke kan sejle videre, kan I til hver en tid ringe til os. På kortet i båden finder du vores servicenummer. På dette nummer, får I direkte kontakt til GoBoats base i Randers, så vi kan assistere.  

Brug redningsveste

Når du sejler med GoBoat, er det altid muligt at benytte vores redningsveste. De 8 veste er placeret under lugen, hvor kaptajnen sidder. Hvis I vælger at benytte redningsvestene, skal de efter endt sejltur, lægges under picnicbordet i båden. På på den måde kan vi sørge for at spritte dem af til de næste gæster.


Book nu

GoBoat til Randers Festuge

Hos GoBoat glæder vi os til at være en del af Randers Festuge. Vi har stor erfaring fra Aalborg, hvor vi låner bådene fra til festugen. Vi er også i Odense, Aarhus og København. GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder. Vi ønsker at åbne vandet op og gøre det tilgængeligt for alle. Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet. Vi glæder os til at kunne sende dig på vandet. 

Bæredygtigt

Vi værner om den bæredygtige oplevelse, så vi sætter så få aftryk på naturen og på det sensitive vandmiljø som muligt. Vi sejler på strøm i stedet for benzin. Bådene er produceret så bæredygtigt som muligt. Derfor vil vi bede dig og resten af besætningen om at samle jeres affald i vores skraldespande. Sammen er vi med til at gøre en forskel. Tak!

GoBoat internationalt

GoBoat blev startet af Carl, Kasper og Anders i 2013, hvor de første både sejlede i Københavns Havn i 2014. Siden da er GoBoat vokset, så vi nu er i Aalborg og Odense i Danmark – og selvfølgelig som popup i Randers. Derudover finder du GoBoat ved fire lokationer i Australien, fire lokationer i England samt én i Sverige og én i Tyskland. Vi åbner løbende flere lokationer.


Oplev Randers fra vandsiden


Genveje

Booking
FAQ
Betingelser
GoBoat for virksomheder

Sejl også i København, Odense og Aalborg.

Book

Kontakt

+45 21 68 50 20

Kundeservice: info@goboataalborg.dk

CVR: 38 56 64 58

Åbningstider

Åbningstider for sejlads ved Randers festuge:

Torsdag: 13-20
Fredag: 13-20
Lørdag: 11-20