Bliv GRAFISK DESIGN PRAKTIKANT HOS GOBOAT

Er du studerende inden for multimedie design, grafisk design eller lignende? Leder du efter en praktikplads til foråret 2023?  Er du detaljeorienteret, og besidder en masse gå-på-mod? Kan du lide at tænke kreativt, og kunne du forestille dig at arbejde i et energisk og maritimt miljø? Så passer en praktikstilling hos GoBoat måske til dig! 

Hvem er GoBoat

GoBoat blev bragt til live i 2014 i København med et ønske om at gøre vandet tilgængeligt for alle, der har lyst til at stikke til søs. Vi arbejder for at give unikke oplevelser og uforglemmelige minder på vandet til så mange som muligt.

Hos GoBoat har vi respekt for vores omgivelser, og derfor behandler vi vandet med omtanke. Som daglige brugere af havnen har vi et ansvar for at være med til at holde den ren. Den grundlæggende tanke bag GoBoat er derfor også bæredygtig, hvilket går igen i alt fra vores miljøvenlige elmotorer på bådene, solcellerne, der er med til at oplade dem og vores bæredygtige træ, som både pavillionen på Islands Brygge og bådenes borde er bygget i.

Vi har lige nu baser lokaliseret over hele verden, herunder i København, London og Melbourne. Vi vækster flere steder i verden med nye placeringer, mens vi samtidig er ved at indføre nye koncepter. Vi har derfor hele tiden brug for nye ildsjæle, der vil være med til at sprede GoBoats maritime vibrationer.

Hvem vi søger

Vil du være med til at formidle den gode historie om en maritim oplevelsesvirksomhed i udvikling? GoBoat søger en Grafisk Design praktikant til marketingteamet på vores kontor i København. Du bliver en vigtig ressource i implementeringen af vores nye brandidentitet gennem en bred vifte af kanaler. Du kommer til at arbejde med visuel identitet, infografiske materialer og digitale medier samt understøtte vores kommunikation gennem sociale medier. Du kommer bl.a. til at udvikle grafik til flyers, bannere, SoMe og hjemmeside i tæt samarbejde med vores grafiske designer. 

Specifikke kvalifikationer og kompetencer:

Hvorfor skal du søge praktik hos GoBoat:

Vi forventer opstart midt/slut januar 2023 og praktikperioden er minimum 3 måneder. Praktikstedet er placeret centralt i København K. Vi ser helst at arbejdstiden er på 37 timer om ugen. Send ansøgning (maks. 1 side) samt CV til andrew@goboat.dk på engelsk, da vores grafiske designer er engelsktalende. Ansøgningsfristen er 6. oktober og samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!

Photo: Abdellah Ihadian https://instagram.com/mr_babdellahn
Sejltur ved Christiania
Den Sorte Diamant
Familie-på-sejltur-igennem-København-kanaler-
Familie på sightseeing i en båd
Sushi på vandet
GoBoat-base-på-Islands-Brygge

Forrige
Næste