GoBoat Plus partnerrabatter

Som medlem af GoBoat Plus har du adgang til en række fordele i form af rabatter fra vores partnere. De har potentialet til at gøre turene i havnen endnu bedre. Herunder ser du de nuværende rabataftaler. Vi tilføjer løbende flere aftaler her på siden, hvor du derfor har hele overblikket over partnerrabatter for 2021.

Hvis du har spørgsmål eller brug for at få tilsendt en specifik rabatkode, så skriv til goboatplus@goboat.dk


Dansk GoBoat

Rabat på forfriskende sommerdrink

Få 25% rabat på online køb hos DAN:SK

DANSK er udviklet og skabt med det hovedformål at skabe en forfriskende alkoholisk drink, som kan nydes i sociale sammenhænge.

DANSK er Danmarks første Hard Seltzer brand, og består basalt set af danskvand, 4% alkohol og lidt naturlig smag.  Et forfriskende simpelt sukker- og kalorielet alternativ, udviklet og produceret her i Danmark. DANSK findes i forskellige smagsvarianter, og egner sig perfekt til sommerens havefester, picnicture, middage, festivaller og sejlture.

Som GoBoat Plus medlem kan du få hele 25% på dit online køb hos DANSK. Som medlem har du modtaget rabatkoden via. email. Tilbuddet gælder hele august. 

Læs mere om DANSK
Instagram: @drink.dansk

Rabat på bæredygtigt tøj af høj kvalitet

Få 10% rabat når du handler online hos Basic Apparel

Basic Apparel er et ansvarligt Slow Fashion brand, der laver det gode hverdagstøj til ordentlige priser og gode kvaliteter. Slow Fashion er en livsstil og bevidst tilgang til mode, der nøje overvejer de processer og ressourcer, som kræves til at fremstille tøj, med fokus på ansvarlighed.

GoBoat og Basic Apparel deler mange af de samme værdier, og derfor har vi indgået et samarbejde. Som medlem har du modtaget rabatkoden via. email. Rabatkoden anvendes ved køb hos Basic Apparel. Du kan altid sende en mail til goboatplus@goboat.dk, hvis du har brug for at få koden tilsendt igen.


1 måned gratis med Swapfiets

Få din Swapfiets cykel gratis den første måned

Det er fantastisk at sejle på vandet, mens det inde i byen giver bedre mening med to hjul og rugbrødsmotor. Vi har lavet et samarbejde med Swapfiets, som tilbyder cykler på abonnement til et fast månedligt beløb. Du har muligvis allerede set dem i gadebilledet med deres blå forhjul.

Med dette samarbejde, får du som GoBoat Plus-medlem også en lille fordel, når du skal rundt inde i byen. Swapfiets tilbyder GoBoat Plus-medlemmer et gavekort med gratis cykel i én måned i København.

Ønsker du en cykel? Så skriv en mail til laura@goboat.dk. Tilbuddet er kun for GoBoat Plus-medlemmer. Kampagnen løber i hele juli. Den gratis periode på én måned starter den dag, du indløser gavekortet, og får din cykel.

Læs mere om Swapfiets


Rabat på smagen af sommer hos BRUZ

Få 50 kr. i rabat på en 6-pack i hele juni måned

En BRUZ Hard Seltzer er let, frisk og brusende. Den smager af sol & sommer, strand & bølger, surfing & livsnyderi.

En BRUZ er brygget helt fra bunden via en naturlig gæringsproces, og der indgår kun de bedste, økologiske råvarer. 

En BRUZ har høj drikbarhed, er uden kulhydrater og indeholder halvt så mange kalorier som en øl. Det er dét, der giver BRUZ den lethed og friske fornemmelse du får, når du drikker den.

Som medlem har du modtaget rabatkoden via. email. Rabatkoden anvendes ved køb hos BRUZ.dk. Du kan altid sende en mail til goboatplus@goboat.dk, hvis du har brug for at få koden tilsendt igen.

Læs mere og få fat i tilbuddet på BRUZ.dk. 


Gratis Sparkling Tea på sejlturen i maj

Bliv forkælet med en forfriskende Sparkling Tea goodiebag

Sparkling Tea kombinerer nordisk innovation og asiatiske te-traditioner i en organisk og mousserende drik, som er baseret på omhyggeligt udvalgte eksklusive tesorter. Der kan vælges mellem en version uden eller med lav alkoholprocent.

Indholdet i din goodiebag: forfriskende Sparkling Tea, en køler til at holde flasken kolde på sejlturen og en smart prop, så du kan tage flasken med videre, hvis ikke den færdiggøres på turen.

Foretag en booking på en dato i maj, og udfyld efterfølgende formularen. Vi har et begrænset antal af goodiebags, så det er først-til-mølle! Du bedes udfylde formularen senest 48 timer inden din sejltur. Tilbuddet gælder kun i maj, og kun til én båd pr. medlem.

Læs mere om Sparkling Tea


Rabat på køb hos Bryggeriet Skands

Få 10, 15 eller 20% rabat på køb hos Bryggeriet Skands webshop

Bryggeriet Skands skaber øl med udgangspunkt i udsøgte råvarer og et indgående kendskab til brygprocesser og håndværksmæssige traditioner. Udover at øllene er yderst velsmagende, har Skands indgået aftale med Ørsted, og alle bryggeriets øl er dermed brygget på vindmøllestrøm. Det er bl.a. derfor vi har valgt at tilbyde øl fra Skands i GoDeli’en på Islands Brygge, og indgået samarbejde med bryggeriet, så vores medlemmer kan tilbydes denne fordelagtige rabat. Vi håber I tager godt imod de gode øl!

Sølv-medlemmer får 10%, guld-medlemmer får 15% og platin-medlemmer får 20% rabat på køb af øl via Bryggeriet Skands webshop. Som medlem har du modtaget rabatkoden via. email. Bemærk at rabatten ikke gælder på køb af øl i GoBoats GoDeli.

Gå til Bryggeriet Skands


Foråssejltur

Medlemsonsdag

Gratis sejlads for GoBoat Plus-medlemmer i marts

GoBoat Plus-medlemmer inviteres til gratis sejlads 3 onsdage i marts måned 2021. Som medlem har du modtaget en unik voucherkode via. email, som trækker 100% af beløbet ved booking.

Gå til booking